Sondazh: A duhet të zbatohet leja menstruale në Shqipëri?
  • Po 63%
  • Jo 25%
  • Nuk e di 13%

“Paga dinjitoze dhe siguri në punë”, sindikatat, letër institucioneve: Të respektohet Kodi i Punës, ose protesta

Nga A2 CNN
10 Tetor 2023, 17:41 | Aktualitet

Mungesa e fuqisë punëtore, pagat e ulëta në sektorin privat por dhe mospërcaktimi e minimumit jetik janë problematikat që u adresuan në konferencën “Paga dinjitoze dhe Siguri në Punë” nga sindikatat e bizneseve në vend.

Ditari A2 CNN