Sondazh: Sa prezent është aktiviteti fizik në përditshmërinë tuaj?
  • Çdo ditë 46%
  • Tre herë në javë 18%
  • Vetëm në fundjavë 4%
  • Asnjëherë 32%

Ankesat e Dropullit: Me ujësjellës të ri, por pa ujë në shtëpi

Nga A2 CNN
11 Tetor 2023, 15:58 | Aktualitet

Me tuba sipërfaqësor dhe të varur në gardhet e banesave dhe më ujë që vjen në banesa një herë në disa ditë, investimi në ujësjellësin e ri në Dropullin e Sipërm duket se nuk ia ka arritur qëllimit. Banorët ankohen si për furnizmin ashtu edhe për linjën e ujësjellësit të lënë vend e pa vend ne qiell te hapur.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Erion Dushi