Sondazh: Dita ndërkombëtare kundër SIDA-s, sa i përdorni masat mbrojtëse?
  • Gjithmonë 17%
  • Shpesh 17%
  • Asnjëherë 67%

“Me këtë rritje të ekonomisë duam të paktën 20 vite për të dyfishuar të ardhurat”

Nga A2 CNN
13 Tetor 2023, 22:23 | Aktualitet

“Rritja shpreh një lloj optimizmi për ekonominë shqiptare në sytë e vendeve partnere, por ne nuk duhet të harrojmë se rritja 3,6 përqind është ende qesharake për një ekonomi në zhvillim siç është ekonomia shqiptare sepse me këto ritme rritjeje dhe me këtë bazë të ulët që ka GDP-ja shqiptare, ne duam të paktën 20 vite për të dyfishuar të ardhurat”. Kështu u shpreh në A2 Business eksperti Altin Hoti foli në A2 Business nga Aurora Sulçe teksa foli për situatën e ekonomisë shqiptare.

Dita jonë