Sondazh: Sa të kënaqur jeni me cilësinë e arsimit në vend?
  • Shumë 10%
  • Pak 15%
  • Aspak 76%

Një kamion mbi 2 orë në doganë, sa të rëndësishme janë “korridoret e gjelbra” për Shqipërinë

Nga A2 CNN
17 Tetor 2023, 17:48 | Aktualitet

2 orë e 10 minuta harxhon mesatarisht një kamion me mallra thelbësore në pikat e kalimit doganor në Ballkanin Perëndimor por dhe në vendet e BE. Zbatimi i marrëveshjes së korridoreve të gjelbra do të lehtësonte sipas eksportuesve shqiptarë kalimin e këtyre mallrave, por që nuk mori vëmendjen e duhur as në Samitin e Berlinit.

Ditari A2 CNN