Sondazh: Si e gjykoni vendimin, që të përjashtohen policët që kanë përdorur “Sky” apo “Enchrochat”?
  • Të panevojshëm 17%
  • Të drejtë 25%
  • Të vonuar 58%

Nuk ndikoi në uljen e kostove, nafta pa akcizë për fermerët, premtim gjysmak

Nga A2 CNN
18 Tetor 2023, 15:27 | Aktualitet

Nafta pa akcizë në kuadër të mbështetjes së fermerëve duket se nuk ka dhënë efektet që fermerët prisnin dhe kjo gjë reflektohet edhe në kostot e larta të prodhimeve bujqësore.

Ditari A2 CNN