Elbasani shpall moskompetencë, Laert Haxhiu dhe grupi dërgohen në “duart” e SPAK

Nga A2 CNN
20 Tetor 2023, 23:05 | Aktualitet

Prokuroria e Elbasanit shpalli moskompetencë dhe kaloi në SPAK hetimin e nisur ndaj Laert Haxhiut dhe 15 personave të tjerë, të dyshuar si të përfshirë në gjashtë vrasje në vitet 2021-2023 në disa qytete të ndryshme të vendit.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani