Sondazh: Cilat janë faktorët më të rëndësishëm për zhvillimin e një fëmije?
  • Edukimi shkollor 6%
  • Kujdesi familjar 82%
  • Ndikimi i shoqërisë 12%

Përfituan vetëm 63%, fondi fillestar për naftën në bujqësi nuk mjaftoi, shtohen 1.8 mld lekë

Nga A2 CNN
20 Tetor 2023, 20:00 | Aktualitet

Nga fondi i naftës falas arritën të përfitonin deri në gusht rreth 63% e totalit të fermerëve që aplikuan. Por ky fond rezultoi i pamjaftueshëm përballë numrit të lartë të aplikantëve. Fondi i ri prej 1.8 miliardë lekëve për skemën e naftës dhe mbështetjen e fermëve pritet të stabilizojë sadopak kostot e fermerëve në bujqësi dhe blegtori sipas ekspertëve.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Bruna Çifligu