Sondazh: Të bëhesh i pasur në Shqipëri është:
  • E lehtë 0%
  • E vështirë 80%
  • E pamundur 20%

Refuzimi i vizave për mundësit iranianë, Ministria e Jashtme jep argumentin

Nga A2 CNN
23 Tetor 2023, 15:06 | Aktualitet

Refuzimi i vizave për mundësit iranianë dhe rrjedhimisht përjashtimi i tyre nga Botërori i 23-vjeçarëve është argumentuar edhe nga Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme të Shqipërisë.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Bruna Çifligu