Sondazh: A duhet të zbatohet leja menstruale në Shqipëri?
  • Po 56%
  • Jo 33%
  • Nuk e di 11%

Ende nuk po trokasin në derë, minoritarët dhe emigrantët duan shtyrje të censit përtej 15 nëntorit

Nga A2 CNN
26 Tetor 2023, 16:54 | Aktualitet

Regjistrimi i popullsisë dhe banesave nuk po shkon siç është parashikuar dhe periferia e Tiranës e shfaq edhe më shumë problematikën me anketues që ende nuk ju kanë trokitur në derë qytetarëve.

Ditari A2 CNN