Dialog Kosovë-Serbi, Bregu: Askush nuk pret sot një situatë fushë me lule

Nga A2 CNN
6 Tetor 2023, 21:16 | Aktualitet

Kështu u shpreh sekretarja e Përgjithshme të Këshillit të Bashkëpunimit rajonal Majlinda Bregu, në intervistën me Merita Hakljan pas përfundimit të mbledhjes së Ministrave të Jashtëm të rajonit dhe Bashkimit Europian.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani