EKSKLUZIVE | Gratë dhe fëmijët shqiptarë të ISIS, A2 në kampin Al Hawl

Nga A2 CNN
13 Nëntor 2019, 11:54 | Aktualitet

A2 ka udhëtuar në Siri, në kampin famëkeq Al Hawl, ku mbahen gratë dhe fëmijët e luftëtarëve të ISIS të zënë rob ose që kanë vdekur në luftë. Gazetari Jul Kasapi dhe operatori Endrit Myftari sjellin nga Siria histori tragjike të familjeve dhe fëmijëve shqiptarë të mbetur atje, në mes të shkretëtirës, në pritje për t’u rikthyer në Shqipëri.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Bruna Çifligu