Sondazh: Si e gjykoni vendimin, që të përjashtohen policët që kanë përdorur “Sky” apo “Enchrochat”?
  • Të panevojshëm 14%
  • Të drejtë 19%
  • Të vonuar 67%

Ende nuk po trokasin në derë, minoritarët dhe emigrantët duan shtyrje të censit përtej 15 nëntorit

Nga A2 CNN
26 Tetor 2023, 16:54 | Aktualitet

Regjistrimi i popullsisë dhe banesave nuk po shkon siç është parashikuar dhe periferia e Tiranës e shfaq edhe më shumë problematikën me anketues që ende nuk ju kanë trokitur në derë qytetarëve.

Ditari A2 CNN