Sondazh: Si e gjykoni vendimin, që të përjashtohen policët që kanë përdorur “Sky” apo “Enchrochat”?
  • Të panevojshëm 16%
  • Të drejtë 26%
  • Të vonuar 58%

MË TË VIZITUARAT

Ditari A2 CNN

ARGËTIM DHE TEKNOLOGJI

Kategori të këshilluara

Fotolajme

Emisionet

Video

Intervistë

NGA Merita Haklaj

E premte, 21:00
Video

Debat

NGA Alba Alishani

E hëne - e enjte, 20:30
Video

A2 Business

NGA Aurora Sulçe

E mërkurë dhe e premte, 22:00
Video

Dita jonë

NGA Drini Zeqo dhe Aulona Minga

E hënë - e premte, 07:00
Video

Diagnozë

NGA Freskida Miloti

E shtunë, 18:15
Video

A2 Sot

NGA Krist Martiro dhe Loneta Progni

Çdo ditë
Video

Ditari

NGA Denisa Pasholli

Çdo ditë, 9:00 dhe 13:00.
Video

Ditari

NGA Andi Nuraj

Çdo ditë, 19:00
Video

Ditari

NGA Erion Dushi

Çdo ditë, 23:00