Fjalët e huaja me të cilat “abuzohet”

Nga A2 CNN
6 Nëntor 2019, 14:02 | Aktualitet

Si çdo të mërkurë, profesor Edmond Tupja, vjen në “Dita Jonë” për të shpëtuar pesë fjalë shqipe të cilat rrezikohen nga futja e fjalëve të huaja. “Abuzoj”, “turkeze”, “definitiv”, “definoj” dhe “i tensionuar” janë fjalët e huaja të zgjedhura për ditën e sotme. Zbuloni fjalët shqipe që mund të përdoren në vend të tyre.

Do të informohesh i pari?
Shkarko aplikacionin tonë:
Android ~ iOS

A2 CNN Livestream

Ditari nga Denisa Pasholli