Sondazh: A duhet prindërit të publikojnë fotot e fëmijëve në rrjetet sociale?
  • Po 14%
  • Jo 86%

Holandezët që na njohin vetëm nga komunizmi, befasohen në Shqipëri

Nga A2 CNN
7 Tetor 2023, 10:53 | Aktualitet

Sezoni turistik nuk përfundon me ikjen e verës. Edhe në tetor, të shumtë janë grupet e të huajve të cilët kanë vendosur ta vizitojnë Shqipërinë. Këto janë përshtypjet e një grupi holandez, që e njihnin vendin tonë vetëm si komunist. Por historia dhe zhvillimi i saj i tërhoqën ta vizitonin në këto ditë të ngrohta tetori.

A2 Business