Sondazh: Sa prezent është aktiviteti fizik në përditshmërinë tuaj?
  • Çdo ditë 45%
  • Tre herë në javë 18%
  • Vetëm në fundjavë 9%
  • Asnjëherë 27%

Iluzioni i breshkës që po çmend rrjetin!

Nga A2 CNN
22 Tetor 2018, 13:49 | Kapur në kamera

Sa paqësore duket kjo breshkë që noton në ujërat e kaltra të oqeanit… apo jo? Do qeshni dhe do të mrekulloheni nga gabimi juaj, i krijuar enkas nga piktori Johannes Sotter.

https://www.youtube.com/watch?v=UaG1hErIrUM

A2 CNN Livestream

Ditari nga Denisa Pasholli