Sondazh: Sa të kënaqur jeni me cilësinë e arsimit në vend?
  • Shumë 12%
  • Pak 14%
  • Aspak 74%

Kërcënimi i gazetares, Çipa: Intimidimi është fenomen alarmant në realitetin tonë

Nga A2 CNN
26 Tetor 2023, 09:56 | Aktualitet

Kreu i Unionit të Gazetarëve, Aleksandër Çipa, në "Dita jonë", në A2CNN, ka denoncuar gjuhën fyese dhe kërcënimet që janë bërë në drejtim të gazetares Afrovita Hysaj, pasi zbuloi përdhunimin në grup të një 26-vjeçareje në Vlorë.

Ditari A2 CNN