Sondazh: A ju shqetëson lënia në harresë e Bibliotekës Kombëtare?
  • Po 71%
  • Jo 24%
  • Nuk më intereson 6%

Kërkuan rritje të çmimit, ERRU refuzon kërkesat e ujësjellësve të Shkodrës, Beratit dhe Elbasanit

Nga A2 CNN
24 Tetor 2023, 20:10 | Aktualitet

Enti Rregullator i Ujit ka refuzuar kërkesat e tre ndërmarrjeve të ujësjellës-kanalizimeve për të rritur tarifat. Shoqëritë e Shkodrës, Beratit dhe Elbasanit, që furnizojnë rreth 500 mijë qytetarë në 16 qytete kishin kërkuar në fund të shtatorit për ndryshim tarifash. Enti Rregullator i Ujit ka bërë publike edhe arsyet e refuzimit, nisur nga shoqëria e ujësjellës-kanalizimeve në kryeqendrën e veriut.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Bruna Çifligu