Komuniteti shqiptar në Greqi, nga Kodi i Emigracionit te protestat për tragjedinë hekurudhore

Nga A2 CNN
13 Mars 2023, 08:57 | Aktualitet

Profesor Luan Zyka, kreu i komunitetit shqiptar në Selanik, tregon impaktin mbi komunitet e huaja në Greqi të projektligjit për ndryshimin e Kodit të Emigracionit në vendin fqinje, si dhe komenton protestat e shumta në atë vend pas tragjedisë hekurudhore në Larissa.

Do të informohesh i pari?
Shkarko aplikacionin tonë:
Android ~ iOS

A2 CNN Livestream

Debat nga Alba Alishani