Sondazh: A mendoni se figura e Ismail Qemalit njihet sa duhet?
  • Po 17%
  • Jo 78%
  • Nuk e di 6%

Nuk ndikoi në uljen e kostove, nafta pa akcizë për fermerët, premtim gjysmak

Nga A2 CNN
18 Tetor 2023, 15:27 | Aktualitet

Nafta pa akcizë në kuadër të mbështetjes së fermerëve duket se nuk ka dhënë efektet që fermerët prisnin dhe kjo gjë reflektohet edhe në kostot e larta të prodhimeve bujqësore.

Debat - nga Alba Alishani