Peshkarexha në vështirësi në Vlorë, lëshon sinjalin e alarmit

Nga A2 CNN
12 Janar 2023, 09:56 | Aktualitet
Peshkarexha në vështirësi në Vlorë, lëshon

Një anije peshkimi në vështirësi ka lëshuar sinjalin e alarmit drejtuar Kapitenerisë së Vlorës në orët e para të mëngjesit.

Sipas të dhënave, peshkarexha me 3 persona në bord pësoi avari në sistemin elektrik të motorit dhe e kishte të pamundur të lundronte.

Mjeti lundrues ndodhej në veri të derdhjes së lumit Seman dhe kërkoi asistencë. Kapiteneria e Portit njoftoi QNOD dhe Rojen Bregdetare e cila po ndihmon anijen të lundrojë drejt Triportit.

A2 CNN Livestream

Dita jonë 2024