Qytetarët të indinjuar, mbetjet hidrokarbure e kthejnë Gjanicën në "lumin e zi"

Nga A2 CNN
26 Tetor 2023, 14:40 | Aktualitet

Lumi i Gjanicës rikthehet sërish në një transportues i mbetjeve hidrokarbure duke ndotur jo vetëm zonën ku rrjedh përfshirë edhe qytetin e Fierit por edhe detin ku derdhet. Nga ana tjeter qytetarët shprehen të indinjuar që institucionet nuk kanë mundur të identifikojnë dhe ndëshkojnë shkaktarët e perseritur te kësaj ndotjeje masive të ujrave dhe ajrit.

Do të informohesh i pari?
Shkarko aplikacionin tonë:
Android ~ iOS

A2 CNN Livestream

Edicioni informativ nga Suela Demiri