Sondazh: Si e gjykoni vendimin, që të përjashtohen policët që kanë përdorur “Sky” apo “Enchrochat”?
  • Të panevojshëm 16%
  • Të drejtë 25%
  • Të vonuar 59%

Tensione në Parlamentin e Maqedonisë së Veriut, deputetët i thyejnë kompjuterin dhe gjuajnë zv/kryetarin e Kuvendit

Nga A2 CNN
20 Nëntor 2023, 19:02 | Ballkani
Tensione në Parlamentin e Maqedonisë së Veriut, deputetët i

Edhe në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut, ditën e sotme janë shënuar incidente.

Dy deputetë të Levicës, Dimitar Apasiev dhe Kërmov, kanë thyer kompjuterin e zv/kryetarit të Kuvendit, Goran Misovski dhe më shkuan drejt tij duke e gjuajtur me letra e amendamenteve të cilat Levica i kishte dorëzuar për ndryshimet në Rregulloren.

Incidentin pasoi pasi 87 deputetet nuk e pranuan kërkesën e Levicës që të hiqet Rregullorja nga rendi i ditës. Kryetari i Kuvendit, Telat Xhaferi njoftoi ndërprerjen të seancës, shkruajnë mediat maqedonase.

Ditari A2 CNN