Sondazh: A duhet të zbatohet leja menstruale në Shqipëri?
  • Po 56%
  • Jo 33%
  • Nuk e di 11%

Veriu i Francës i zhytur nën ujë, stuhia nuk largohet nga Europa

Nga Loneta Progni
7 Nëntor 2023, 20:28 | Bota


Shirat e dendura që kanë fryrë lumenjtë pas stuhisë Ciaran shkaktuan përmbytje në veri të Francës të martën e 7 nëntorit.

Alarmi i kuq është vendosur në departamentin Pas-de-Calais të Francës përgjatë lumenjve Aa dhe Liane, ndërsa autoritetet thanë se disa rrugë ishin të bllokuara.

Autoritetet paralajmëruan se qarkullimi i mjeteve është shumë i vështirë dhe se mund të ndodhin ndërprerje të energjisë elektrike përgjatë orëve në vijim. Sipas La Voix du Nord, shkollat u mbyllën në 69 qytete dhe fshatra.

Ditari A2 CNN