Samit dhe protestë, BE për A2 CNN: Të garantohet siguria

Nga A2 CNN
28 Nëntor 2022, 08:18 | Aktualitet

Gazetari Ervin Koçi bën në Dita Jonë përmbledhjen e zhvillimet politike në javën që lamë pas.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani