Sondazh: Sa prezent është aktiviteti fizik në përditshmërinë tuaj?
  • Çdo ditë 43%
  • Tre herë në javë 21%
  • Vetëm në fundjavë 7%
  • Asnjëherë 29%

Samiti i Procesit të Berlinit, “plani i ri i rritjes” dhe viti 2030 për zgjerimin e BE

Nga A2 CNN
16 Tetor 2023, 21:35 | Aktualitet

Flasim për Samitin e Procesit të Berlinit me Mimi Kodhelin, Kryetare e Komisionit të Jashtëm të Kuvendit.

A2 CNN Livestream

A2 Business