Sondazh: Çfarë ju pengon për t'u ushqyer shëndetshëm?
  • Çmimet e larta 73%
  • Mungesa e kohës 18%
  • Mungesë motivimi 9%
  • Lodhja fizike 0%

Lëvizja drejt Greqisë, njoftim i doganës greke për të gjithë udhëtarët

Nga A2 CNN
17 Shkurt 2024, 21:02 | Aktualitet

Lëvizja drejt Greqisë, njoftim i doganës greke për të

Policia kufitare greke bën me dije se për shkak të një proteste të zhvilluar nga fermerët, aksi rrugor Kallpaq-Janinë do të jetë i bllokuar deri në orën 22:00.

Kështu deri në këtë afat, në këtë aks rrugor do të kalojnë vetëm mjetet e vogla.

Mjetet e tonazhit të rëndë kamionë dhe autobuzë, nuk do lejohen të qarkullojnë.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Erion Dushi