Shqiptarët e Australisë, Remzi Mulla kthehet me familjen në vendlindje pas 85 vitesh

Nga A2 CNN
4 Tetor 2023, 08:16 | Aktualitet

Remzi Mulla kthehet me familjen në vendlindje pas 85 vitesh Në këtë vizitë aq shumë të pritur, Remziu shoqërohet nga një pjesë e familjes së tij që ka krijuar në Australi. Fshati ku lindi nuk ka ndryshuar shumë, janë po të njëjtat shtëpi të vjetra dhe pak të rinj sheh rrugëve.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani