Sondazh: Si e gjykoni vendimin, që të përjashtohen policët që kanë përdorur “Sky” apo “Enchrochat”?
  • Të panevojshëm 20%
  • Të drejtë 27%
  • Të vonuar 53%

Temperatura të larta dhe lagështirë në ajër, reshje të pakta

Nga A2 CNN
6 Qershor 2022, 07:50 | Aktualitet

Parashikimi i motit në A2 CNN nga meteorologia Tanja Porja

Ditari A2 CNN