Veriu i Kosovës, gjendje e tensionuar mes Beogradit dhe Prishtinës

Nga A2 CNN
10 Nëntor 2022, 08:22 | Aktualitet

Në studion e "Dita jonë" ishte Adri Nurellari, anëtari i kryesisë së PDK-së.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani