2 muaj kundërsulm i Ukrainës. Pse po avancohet kaq ngadalë dhe si po mbrohet Rusia?

Nga A2 CNN
8 Gusht 2023, 13:56 | Aktualitet

A2 CNN Livestream

Dita jonë