Sondazh: Dita ndërkombëtare kundër SIDA-s, sa i përdorni masat mbrojtëse?
  • Gjithmonë 17%
  • Shpesh 17%
  • Asnjëherë 67%

Letrat e deputetëve europianë dhe amerikanë, Bytyçi: E rëndësishme, ka reagim dhe nga Ukraina

Nga A2 CNN
8 Gusht 2023, 13:27 | Aktualitet

I ftuar në Ditarin e mesditës ishte pedagogu i marrëdhënieve ndërkombëtare, Seb Bytyçi.

Dita jonë