“Nuk shpëton askush nëse na sulmoni”, Putin: Perëndimi e shpalli OKB-në të vjetëruar kur bombardoi Serbinë

Nga A2 CNN
5 Tetor 2023, 22:48 | Aktualitet

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin, po tenton që të zhvlerësojë rëndësinë e Kombeve të Bashkuara. Duke folur në forumin “Valday”, shefi i Kremlini nënvizoi se në historinë jo të largët, liderët perëndimorë kanë thënë shpesh se sistemi i OKB-së është i vjetëruar dhe nuk i plotëson nevojat e sotme.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Bruna Çifligu