Sondazh: Nëse i afërmi juaj e ka ditëlindjen në 29 shkurt, kur e uroni?
  • 28 shkurt 33%
  • 1 mars 33%
  • Nuk e uroj 33%

Vlerësimi i BSH-së: Bankat janë të shëndetshme, por në horizont mund të shfaqen rreziqe

Nga A2 CNN
5 Tetor 2023, 20:20 | Aktualitet

Për Bankën e Shqipërisë, 11 institucionet fiananciare në vend janë të shëndetshme financiarisht, por në horizont mund të shfaqen rreziqe. Kërcënimet priten në tre drejtime, te kreditë, likuiditeti dhe çrregullimet e tregut. Në këto kushte, Banka Qendrore i rekomandon bankat tregtare të tregohen më të kujdesshme në drejtim të ruajtjes së kapitaleve rezervë në raste rreziqesh.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Denisa Pasholli