Sondazh: Ku do e kaloni natën e ndërrimit të viteve?
  • Famije 76%
  • Restorant/bare 7%
  • Jashtë vendit 17%

Buxheti dhe paketa fiskale 2024, nis procesi i konsultimeve me grupet e interesit për hartimin e tyre

Nga A2 CNN
6 Tetor 2023, 20:18 | Aktualitet

Procesi i konsultimeve për hartimin e projektbuxhetit dhe paketën fiskale që shoqëron atë për vitin e ardhshëm ka nisur tashmë. Nga mbledhja e këshillit të Investimeve, ministri i Financave dhe Ekonomisë, Ervin Mete ftoi sipërmarrjet të marrin pjesë.

Ditari A2 CNN