Sondazh: A duhet të zbatohet leja menstruale në Shqipëri?
  • Po 56%
  • Jo 33%
  • Nuk e di 11%

Prodhimi i energjisë elektrike, qytetarët, bizneset dhe institucionet po investojnë në panele diellore

Nga A2 CNN
6 Tetor 2023, 19:50 | Aktualitet

Kriza e vitit të shkuar si pasojë e thatësisë, nxori në pah si kurrë më parë nevojën për të shtuar llojshmërinë e burimeve të prodhimit të energjisë elektrike. Një vit më pas vendi ka bërë pak përparim në këtë drejtim duke zgjeruar prodhimin e energjisë kryesisht nga dielli.

Ditari A2 CNN