Sondazh: Preferoni që emri i fëmijës tuaj të jetë:
  • Tradicional 37%
  • Modern 5%
  • I trashëguar 16%
  • Unik 42%

Vlora me turizëm gjithëvjetor! Nisin kërkesat për sezonin veror 2024, problem transporti urban

Nga A2 CNN
9 Tetor 2023, 17:53 | Aktualitet

Vlora ka mbyllur sezonin e lartë turistik, por jo pritjen e turistëve. Këta të fundit vijojnë të prenotojnë dhe vizitojnë Vlorën sa për bregdetin aq edhe për historinë dhe kulturën që përfaqëson.

A2 CNN Livestream

A2 Business