Sondazh: Sa të kënaqur jeni me cilësinë e arsimit në vend?
  • Shumë 10%
  • Pak 14%
  • Aspak 76%

"Sulmet e sponsorizuara vijojnë", gati 1 milionë sulme kibernetike deri në qershor

Nga A2 CNN
11 Tetor 2023, 15:55 | Aktualitet

Në gjysmën e parë të vitit ndaj qytetarëve, sipërmarrjeve dhe institucioneve publike shqiptare pati rreth 1 milionë sulme kibernetike.

Ditari A2 CNN