Sondazh: A keni pasur raste të abuzimit me të dhënat tuaja personale?
  • Asnjëherë 10%
  • Shpesh 60%
  • Nuk jam në dijeni 30%

Buxheti dhe paketa fiskale, ekspertët kërkojnë vëmendje për qytetarët dhe bizneset në çdo bashki

Nga A2 CNN
14 Tetor 2023, 14:47 | Aktualitet

Buxhet dhe paketë fiskale me në thelb qytetarin e bizneset veçanërisht në rrethe, me qëllim frenimin e largimit vetëm drejt Tiranës apo Perëndimit. Është kjo formula që ekspertë të financave vendore propozojnë në një kohë që Ministria e Financave dhe Ekonomisë ka nisur punën për hartimin e projekt-buxhetit dhe paketës fiskale që shoqëron atë për vitin e ardhshëm.

Debat - nga Alba Alishani