Sondazh: Dita ndërkombëtare kundër SIDA-s, sa i përdorni masat mbrojtëse?
  • Gjithmonë 17%
  • Shpesh 17%
  • Asnjëherë 67%

Sporti në funksion të rritjes ekonomike të Shqipërisë

Nga A2 CNN
14 Tetor 2023, 19:03 | Aktualitet

Kur Rusia nisi mësymjen ndaj Ukrainës shkurtin e vitit të shkuar dhe Perëndimi filloi të shtrëngonte darën e sanksioneve mbi Moskën, një ekonomist i njohur amerikan tha se “ekonomia ruse është në thelb, vetëm një stacion i madh karburanti” Me këtë thënie, Jason Furman, ish-shefi i Këshillit Ekonomik të Presidentit të 44-t të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Barack Obama tregonte brishtësinë e ekonomisë ruse.

Dita jonë