Nga Kina mesazh për Biden, Putin: Politikan me eksperiencë, por duhet të mësojë çfarë është respekti

Nga A2 CNN
18 Tetor 2023, 11:17 | Aktualitet

Vladimir Putin ka mbërritur në Pekin, në vizitën e tij të parë jashtë Rusisë, që nga muaji mars, kur ndaj tij u njoftua urdhërarresti ndërkombëtar nga Gjykata Ndërkombëtare Penale, për të marrë nga Kina, mbështetjen dhe sigurinë për rritje të bashkëpunimit ekonomik dhe për të thelluar edhe më tej, aleancën mes Moskës dhe Pekinit përballë perëndimit.

A2 CNN Livestream

A2 Sport