Sondazh: Sa të kënaqur jeni me cilësinë e arsimit në vend?
  • Shumë 10%
  • Pak 14%
  • Aspak 76%

PD ngujohet në Kuvend, prej më shumë se 5 orësh në errësirë

Nga A2 CNN
19 Tetor 2023, 15:37 | Aktualitet

Prej më shumë se 5 orësh deputetët e PD-së janë ngujuar në errësirë në sallën e parlamentit në shenjë proteste për kërkesat që kanë bërë për komisionet hetimore dhe ndryshimin e përbërjes së komisionit të reformës zgjedhore.

Ditari A2 CNN