Sondazh: Dita ndërkombëtare kundër SIDA-s, sa i përdorni masat mbrojtëse?
  • Gjithmonë 17%
  • Shpesh 17%
  • Asnjëherë 67%

“Suksesi i Izraelit dhe Ukrainës është jetik për SHBA”

Nga A2 CNN
20 Tetor 2023, 09:42 | Aktualitet

Në fjalimin e tij drejtuar kombit amerikan, presidenti Joe Biden deklaroi se suksesi i Izraelit dhe Ukrainës në luftërat e tyre është jetik për sigurinë e Shteteve të Bashkuara.

Dita jonë