Sondazh: Cilat janë faktorët më të rëndësishëm për zhvillimin e një fëmije?
  • Edukimi shkollor 13%
  • Kujdesi familjar 83%
  • Ndikimi i shoqërisë 5%

Me dy fakultete por pa punë, Alban Hoxha kërkon një mundësi për t’u integruar në shoqëri

Nga A2 CNN
21 Tetor 2023, 12:43 | Aktualitet

Personat e verbër kanë vështirësi për të gjetur punë, edhe kur janë me arsim të lartë. Kronika në vijim na njeh me historinë e Alban Hoxhës, i cili po përfundon fakultetin e dytë dhe në zyrat e punës nuk ka asnjë vend vakant për të.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Erion Dushi