Sondazh: Cilat janë faktorët më të rëndësishëm për zhvillimin e një fëmije?
  • Edukimi shkollor 13%
  • Kujdesi familjar 83%
  • Ndikimi i shoqërisë 5%

Inteligjenca artificiale në Akademi! 5 aplikacione që do ju ndihmojnë në kërkimet shkencore

Nga A2 CNN
25 Tetor 2023, 18:32 | Aktualitet

Inteligjenca artificiale, me ritme të shpejta, po shtrin ndikimin e vet në fusha të ndryshme. E ardhmja e akademisë dhe kërkimit shkencor mund të ndikohet në mënyrë thelbësore nga mjete dhe platforma si ChatGPT.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Erion Dushi