Sondazh: Sa të kënaqur jeni me cilësinë e arsimit në vend?
  • Shumë 10%
  • Pak 15%
  • Aspak 76%

3% e popullsisë e paregjistruar, shtyhet censi deri në 15 nëntor në disa bashki të vendit

Nga A2 CNN
25 Tetor 2023, 15:47 | Aktualitet

Shtyhet afati deri më 15 nëntor i Censit të Popullsisë dhe Banesave. Konfirmimi erdhi nga drejtoresha e INSTAT Dhurata Dhuli, e cila tha se ky vendim vjen për shkak të problematikave në një sërë bashkish.

Ditari A2 CNN