5 fjalë të huaja që po “komplikojnë” shqipen

Nga A2 CNN
13 Nëntor 2019, 12:25 | Aktualitet

Si çdo të mërkurë, profesor Edmond Tupja, vjen në “Dita Jonë” për të shpëtuar pesë fjalë shqipe të cilat rrezikohen nga futja e fjalëve të huaja. “Inondoj”, “komplikoj”, “test”, “rikuperoj” dhe “evident” janë fjalët e huaja të zgjedhura për ditën e sotme. Zbuloni fjalët shqipe që mund të përdoren në vend të tyre.

Do të informohesh i pari?
Shkarko aplikacionin tonë:
Android ~ iOS

A2 CNN Livestream

Ditari nga Erion Dushi