Sondazh: Sa prezent është aktiviteti fizik në përditshmërinë tuaj?
  • Çdo ditë 43%
  • Tre herë në javë 21%
  • Vetëm në fundjavë 7%
  • Asnjëherë 29%

A mund të quhet gjenocid vrasja e palestinezëve?

Nga A2 CNN
18 Tetor 2023, 14:19 | Aktualitet

Emiljo Çika, pedagog i marrëdhënieve ndërkombëtare, foli në Ditarin e orës 13:00 në A2 CNN për luftimet e përgjakshme mes Izraelit dhe Hamasit, të cilat janë futur në ditën e 11-të.

A2 CNN Livestream

A2 Business