Ambasadori i BE vlerëson Policinë e Shtetit: “Rezultate të prekshme”

Nga A2 CNN
6 Nëntor 2018, 15:16 | Politikë

Ministria e Brendshme dhe Policia e Shtetit ishin në qendër të vëmendjes edhe të Bashkimit Evropian në Tiranë. Ambasadori i BE-së Luigi Soreca shprehu vlerësim për operacionet e ndërmarra kundër krimit të organizuar dhe trafikut të drogës nga  policia e shtetit.

 “Ne kemi parë veprimtarinë proaktive dhe rezultatet e prekshme nga ana shqiptare të cilat Bashkimi Evropian dhe vendet anëtare presin nga Shqipëria”.

Duke inkurajuar vazhdimësinë për arritjet pozitive, Ambasadori Soreca foli edhe për Ministrinë e Brendshme. “Një Ministri e Brendshme plotësisht funksionale, që vazhdon të luftojë me forcë krimin e organizuar është jetike për Shqipërinë drejt rrugës së saj evropiane”, u shpreh diplomati.

Ambasadori Soreca shtoi se Shqipëria duhet të vazhdojë më tej punën për përmbushjen e 5 prioriteteve.

A2 CNN Livestream

A2 Sport