Sondazh: Të bëhesh i pasur në Shqipëri është:
  • E lehtë 9%
  • E vështirë 64%
  • E pamundur 27%

Njihuni me 10-vjeçarin nga Anglia që do të ndryshojë emojin e famshëm të Apple

Nga A2 CNN
30 Nëntor 2023, 11:44 | Lifestyle

Njihuni me 10-vjeçarin nga Anglia që do të ndryshojë

Ai quhet Teddy, është dhjetë vjeç, vjen nga Oxfordside dhe synimi i tij është të ndryshojë një nga emoji-t më të njohur të Apple. Fëmija nga Anglia ka nisur një fushatë duke bërë thirrje për ndryshime, duke i konsideruar dy dhëmbët e përparmë ekzistues të dalë shumë fyes dhe nënçmues ndaj atyre që mbajnë syze.

“ Më bën të ndihem keq, më mërzit. Më duket shumë sugjestive dhe jam i sigurt se e njëjta gjë është e vërtetë për shumë njerëz në mbarë planetin. Ne duam ta ndryshojmë atë. Apple e bën jetën të mjerueshme për ata që përdorin syze. Kjo i bën njerëzit të mendojnë se ne jemi budallenj. Është e tmerrshme ”, ka komentuar Teddy 10-vjeçar , i cili madje ka një sugjerim specifik për zëvendësimin e emoji-t.

Njihuni me 10-vjeçarin nga Anglia që do të ndryshojë
Propozimi i Teddy-t

Ai tha se një djalë me syze mund të jetë edhe elegant. Për këtë ka një propozim konkret.

"Emoji me syze me një skelet të hollë dhe një buzëqeshje normale, pa dhëmbët jashtë. Më pëlqen të mbaj syze sepse më ndihmojnë të shoh shumë më mirë, por edhe të dukem elegant dhe i pashëm ”, shtoi ai.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Denisa Pasholli